Ondersteuning homepage > WordPress.com Stats > Ontbrekende Statistieken en Informatie over Problemen Oplossen

Ontbrekende Statistieken en Informatie over Problemen Oplossen

Lijken je statistieken verdwenen? Staan je volgers en abonnees op nul? Geen paniek, wij kunnen je helpen!

Bij Jetpack zijn je statistieken verbonden met een uniek blog ID. Als een eigenaar van een website nu een ontwikkelingswebsite of een ander URL gebruikte bij het opzetten van Jetpack, kan door het verbreken van de verbinding en het opnieuw verbinden soms een nieuw blog ID gecreëerd worden. Als dat gebeurt, kan het lijken of je statistieken en/of volgers verdwenen zijn.

Geen zorgen als dit je overkomt! Je eerdere statistieken en volgers zijn veilig – we hoeven ze alleen maar te verbinden met je bijgewerkte blog ID.

Als je contact opneemt met support, geef ons dan de volgende informatie als je die hebt:

• De huidige URL van je website.
  • Eventuele eerdere ontwikkelings-URL’s of submappen/subdomein-URL’s.
  • De WordPress.com gebruikersnaam die mogelijk gebruikt is om verbinding te maken met WordPress.com

Met deze informatie kunnen we je  statistieken en volgers weer bij je terugbrengen.

• Categorieën